dinsdag 30 april 2013

Een hele dag Magic Kingdom

Vandaag hebben we een reservering voor het ontbijt in Crystal Palace in Magic Kingdom. Als we het Kingdom binnengaan voor openingstijd, staat ons vervoer al klaar.



In al die jaren en keren dat we Magic Kingdom hebben bezocht, hebben we nog nooit in zo'n auto gezeten. Dat is dus al een leuk begin van de dag.
De chauffeur zet ons bijna voor de deur van Crystal Palace af.




Daar melden we ons aan en moeten we even wachten tot onze tafel gereed is. We genieten ondertussen van het heerlijke weer en het uitzicht op het kasteel.


We krijgen een ronde tafel in het midden van een van de zalen. Prima plek, zeker voor de foto's want we zitten recht voor de banner die dus steeds mooi op alle foto's komt. We gaan natuurlijk met Pooh en al zijn vrienden op de foto. Ondertussen eten we onze buikjes vol want het ontbijt buffet biedt de meest lekkere dingen. Zalm, ei, fruit, bagels, allemaal lekkere zoetigheden en nog veel meer.






Na het ontbijt gaan we het park verder ontdekken. We starten in adventureland met de Jungle Cruise.


Tweeten mee met de vogels in:



Vliegen over het Magic Kingdom met ons vliegende tapijtje.


In Pirates of the Caribbean staan we als we net zijn gaan varen alweer stil. Na een tijdje komt er een castmember die zegt dat we allemaal heen en weer moeten bewegen zodat de boot ook heen en weer gaat. En ja hoor, daardoor komen we "los" en kunnen we weer verder varen. "Rock the boat, don't tip the boat over. Rock the boat, don't rock the boat baby." Lalalala.....


En natuurlijk moeten we met zijn allen in de klassieker:




Het bewijs:



En ja, allemaal met losse handen. Behalve Margriet natuurlijk weer dus moeten we deze week nog een keer voor een nieuwe foto!

We blazen ons daarna droog in Big Thunder Mountain Railroad.


Ook met losse handjes!


Er zijn voor veel attracties bijna geen wachttijden en anders halen we een fastpass zodat we overal zo door kunnen lopen.
We hebben al heel wat gedaan als het tijd is voor de parade.




Na de parade gaan we nog in Space Mountain en daarna even uitrusten op het resort. We zwemmen en relaxen wat en eten een hapje in de food court. Daarna gaan Hen, Margriet, Marianne en Stefan weer terug naar Magic Kingdom om naar de lichtjes parade en het vuurwerk te kijken. De kinderen en ik besluiten niet te gaan omdat het toch een beetje te veel lijkt te worden voor vandaag.

Het weer werkt vanavond iets minder goed mee. De parade gaat wel gewoon door en is natuurlijk super.





Op het vuurwerk moet wat langer gewacht worden maar het gaat uiteindelijk wel door.






Ook deze dag is zeer geslaagd geweest! Op de planning staat om morgen naar Epcot te staan maar we denker er over om voor de afwisseling een waterpark te kiezen. Wat het gaat worden lezen jullie morgen.

4 opmerkingen:

  1. Dat is zeker een geslaagde dag te noemen, benieuwd naar jullie invulling morgen, in ieder geval genieten dat is zeker!
    Veel plezier

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk heerlijk, jullie zijn al volle bak aan het genieten!! Wat een mooie dagen hebben jullie al beleefd en een prachtig hotel ook. Geniet er maar lekker van!!

    Enjoy!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Weer zo'n heerlijke dag. Wat ziet iedereen er ontspannen uit, leuk hoor. Is Stefan ook al een beetje gewend aan de Disney-sfeer?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een super dag zeg!! Die foto's zijn erg leuk geworden zeker met die banner erbij. Een beetje een rustdag is zeker een goed idee, ben benieuwd.
    Have Fun!!

    BeantwoordenVerwijderen